+31 (0)85 130 1967 info@adhouse7.com

Gezocht: Customer Success Manager

Wil je werken met de meest aansprekende online retailers?

What’s in it for you?

In deze fulltime functie (40 uur) kun je jouw online marketing kennis helemaal kwijt. De focus ligt op CPC kanalen, waar je door middel van analyse en ervaring verschil kunt maken in het succes van jouw klanten. 

Je krijgt toegang tot de krachtige dataset en tooling die Adhouse7 ontwikkeld heeft, waarmee je campagne optimalisatie naar een volgend niveau kunt tillen.

We staan niet stil en ontwikkelen onze diensten actief door. Dat kan alleen met de juiste inzichten. Jouw input en ideeën zijn hierin essentieel. Je krijgt de kans om actief een bijdrage te leveren aan de bestaande en toekomstige diensten.

Het team

We groeien gestaag en hebben ambitieuze plannen om deze groei te versnellen. Om onze klanten van kwalitatieve dienstverlening te blijven voorzien, breiden we het team uit en zoeken we een Customer Success Manager.

Je komt te werken in een klein team met startup mentaliteit. Je werkt nauw samen met de twee eigenaren. We werken veel vanuit ons kantoor in Breukelen, maar (deels) werken vanuit huis behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Je belangrijkste verantwoordelijkheid is het succes van jouw klanten. Jij zorgt ervoor dat de campagnes die jij voor jouw klanten beheert nog succesvoller worden dan ze al zijn. Dat doe je door veel contact met de klant te hebben en goed te begrijpen wat zijn doelstellingen en uitdagingen zijn. Deze kennis zet je in om zijn online marketing campagnes continu te optimaliseren. Je rapporteert resultaten en maakt kansen en bedreigingen bespreekbaar.

Je krijgt van ons de tools en inzicht in de best practices om deze optimalisatie een kickstart te geven. Door de ervaring die je al hebt en verder ontwikkelt, lever je een belangrijke bijdrage aan nieuwe inzichten en campagne successen.

Wat krijg je?

 • Werken voor online topmerken
 • Werken met unieke datasets en tools
 • Veel ruimte voor professionele ontwikkeling
 • Werken met experts op het gebied van PPC marketing
 • Uitstekend salaris
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen

Wie ben jij?

We zoeken een nieuwe collega die van nature communicatief sterk is, passie heeft voor online marketing en een goed gevoel voor data en analyse. Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen:

 

 • Ondernemend. Je weet waar het geld zit, ziet kansen en zet deze om acties;
 • Communicatief sterk. Je kunt complexe zaken simpel maken en bent sterk in het overbrengen van kennis en informatie;
 • Sterk in PPC marketing. Je hebt ervaring met meerdere CPC kanalen en hun kansen;
 • Analytisch sterk. Je bent in staat om kwalitatieve of kwantitatieve gegevens te structureren en te verwerken en daaruit conclusies te trekken;
 • Actie boven plannen. Je legt geen focus op consultancy, maar op doen.

Solliciteren!

Ben je net zo enthousiast over deze functie als wij en wil je verschil maken voor jouw klanten? Solliciteer dan direct door een korte motivatie en je CV te sturen naar mark@adhouse7.com

Neem contact op

Bel of laat een bericht via het contactformulier achter

Keulschevaart 19,
3621 MX Breukelen

+31 (0)85 - 130 1967

info@adhouse7.com