+31 (0)85 130 1967 info@adhouse7.com

Integraties

Verbeter de resultaten van CPC kanalen met een datafeed
Boek een live demoNeem contact op

Gemiddeld maakt minder dan 10% van een datafeed omzet. Ruim 70% van een datafeed heeft kosten, maar is niet winstgevend.

Feed managers kunnen ondersteunen om feeds aan te passen, maar het ontbreekt aan performance data en sturingsmiddelen om dynamisch de resultaten te verbeteren.

DynaBid verwerkt verschillende datapunten, waaronder performance data, marges, het weer, concurrentieprijzen, etc. Marketeers kunnen met deze data en de rule engine hele geavanceerde optimalisaties maken. De output van DynaBid is een file met data op product niveau.

Profiteer van de Adhouse7 tooling & data

Meer rendement

Minimaliseer waste en optimaliseer bestsellers. Gemiddeld halen klanten van Adhouse7 ruim 30% meer rendement uit hun Shopping Portals.
}

Enorme tijdsbesparing

Alle data over alle kanalen geautomatiseerd. Neem sneller beter gefundeerde beslissingen!

Voordeligste oplossing

De betaalbare Adhouse7 toolset & data biedt inzichten en resultaten die normaal gesproken alleen zijn weggelegd voor dure high-end oplossingen.

Turn-key oplossing

Zeer eenvoudige bediening. Integreert naadloos in bestaande systemen.

Koppel resultaten aan feed managers

De output van DynaBid kan gekoppeld worden aan alle gangbare feed managers, zoals Channable, DataFeedWatch, ProductsUp, Channelengine, Channelpilot, Lengow en meer.

De integratie kan door een marketeer gedaan worden. Dit vergt geen IT kennis. De bestaande settings blijven intact. Het enige dat gebeurt, is dat de feeds naar de advertentiekanalen ‘gevoed’ worden met geavanceerde data en CPC biedingen.

Ontdek zelf de voordelen van DynaBid. Boek nu een vrijblijvende demo!