Profiteer van Adhouse7 tooling bij Marktplaats Admarkt

Hulp nodig bij geautomatiseerde CPC biedingen op Marktplaats Zakelijk? Neem gerust contact met ons op.
Boek een live demoNeem contact op

Via Marktplaats Zakelijk (Marktplaats Admarkt) kan je geautomatiseerd advertenties op de meest prominente plaatsen op Marktplaats tonen. Met 8 miljoen bezoekers per maand is Marktplaats een van de grootste shopping kanalen van Nederland.

Ook interessant is om te adverteren op de Belgische zustersite van Marktplaats (2dehands.be). Dat werkt op dezelfde manier als bij Marktplaats.nl

Marktplaats Pro Gecertificeerd Bureau

Profiteer van de Adhouse7 tooling & data

Meer rendement

Minimaliseer waste en optimaliseer bestsellers. Gemiddeld halen klanten van Adhouse7 ruim 30% meer rendement uit hun Shopping Portals.
}

Enorme tijdsbesparing

Alle data over alle kanalen geautomatiseerd. Neem sneller beter gefundeerde beslissingen!

Voordeligste oplossing

De betaalbare Adhouse7 toolset & data biedt inzichten en resultaten die normaal gesproken alleen zijn weggelegd voor dure high-end oplossingen.

Turn-key oplossing

Zeer eenvoudige bediening. Integreert naadloos in bestaande systemen.

Optimalisatie van resultaten en feed op Admarkt

Voor adverteren op Marktplaats Zakelijk (Marktplaats Admarkt) betaal je een CPC bedrag. Dit verschilt per categorie. Iedere categorie heeft een eigen minimum CPC tarief.

Het grote verschil van Marktplaats Admarkt met andere CPC kanalen, is dat je bij Marktplaats Admarkt niet betaalt voor de klik naar je webshop, maar voor de kliks op Marktplaats. Je kunt bij Marktplaats Admarkt per product een CPC bedrag instellen. Dit is geen bod zoals op Google Shopping, maar een vaste prijs.

Dit betekent 3 dingen:

1.Om het aantal kliks op Marktplaats te beperken en zo consumenten zo snel mogelijk uit te laten klikken naar de webshop, moet de advertentie op Marktplaats goed zijn opgebouwd en de juiste content hebben.

2. Om te kunnen optimaliseren, is het essentieel om op productniveau dagelijks de kosten te hebben.

3. Op basis van de performance (hetzij hele goede resultaten, hetzij tegenvallende resultaten) wil je snel geautomatiseerd de CPC bedragen per product aan kunnen passen.

Adhouse7 heeft de nodige tools, data en expertise waarmeer webshops hun resultaten op Marktplaats Admarkt spectaculair kunnen verbeteren.

Ontdek zelf de voordelen van DynaBid. Boek nu een vrijblijvende demo!