Adverteren via Vergelijkings- en shoppingsites

Verhoog de omzet via vele relevante shoppingkanalen
Boek een live demoNeem contact op
Vergelijkingssites en shoppingkanalen zijn een bundeling van het productaanbod van vele verschillende webshops waar de consument zich op een aankoop kan oriënteren.
Naast de grotere Nederlandse namen, zoals Beslist.nl en Vergelijk.nl zijn er nog vele andere:

  • Kieskeurig
  • Kelkoo
  • Tweakers
  • Shopalike
  • en nog een groot aantal andere Nederlandse en buitenlandse sites.
Het succes van deze kanalen voor jouw webshops is mede afhankelijk van de doelgroep en het productaanbod. Adhouse7 heeft relevante kennis en ervaring en kan je helpen om de juiste advertentiekanalen te selecteren en daar ook de perfecte feed voor aan te leveren.

Profiteer van de Adhouse7 tooling & data

Meer rendement

Minimaliseer waste en optimaliseer bestsellers. Gemiddeld halen klanten van Adhouse7 ruim 30% meer rendement uit hun Shopping Portals.
}

Enorme tijdsbesparing

Alle data over alle kanalen geautomatiseerd. Neem sneller beter gefundeerde beslissingen!

Voordeligste oplossing

De betaalbare Adhouse7 toolset & data biedt inzichten en resultaten die normaal gesproken alleen zijn weggelegd voor dure high-end oplossingen.

Turn-key oplossing

Zeer eenvoudige bediening. Integreert naadloos in bestaande systemen.

Optimalisatie van resultaten en feed op Vergelijkingssites

Vergelijkingssites kunnen voor additionele omzet zorgen. Met een groot productaanbod is het dan wel essentieel om ervoor te zorgen dat je grip en inzicht hebt in de resultaten op de kanalen. Je wilt ervoor zorgen dat je meer doet met de goed renderende producten en minder renderende producten wil je uitsluiten.

Dit is iets dynamisch; afhankelijk van de prijs, de concurrentie, het seizoen en de marketingkalender. Met de dynamische rules van Adhouse7 neem je al deze factoren in overweging. Zo kun je heel veel verschillende shoppingsites aansluiten, waarbij je alsnog grip en inzicht houdt maar in veel minder tijd.

 

Ontdek zelf de voordelen van DynaBid. Boek nu een vrijblijvende demo!