Adverteren op Vergelijk.nl

Haal additionele omzet binnen je ROAS doelstelling
Boek een live demoNeem contact op
Vergelijk.nl is sinds 1999 een van de grootste en breedste product- en prijsvergelijkingssites van Nederland. Consumenten kunnen ruim 4 miljoen producten met elkaar vergelijken en de reviews van duizenden andere consumenten lezen die helpen bij het maken van een aankoopbeslissing. Vergelijk biedt een objectief overzicht van de producten op basis van de prijs.

Vergelijk.nl is onderdeel van de Compare Group, met vergelijkingssites in Nederland, België en Finland.

Profiteer van de Adhouse7 tooling & data

Meer rendement

Minimaliseer waste en optimaliseer bestsellers. Gemiddeld halen klanten van Adhouse7 ruim 30% meer rendement uit hun Shopping Portals.
}

Enorme tijdsbesparing

Alle data over alle kanalen geautomatiseerd. Neem sneller beter gefundeerde beslissingen!

Voordeligste oplossing

De betaalbare Adhouse7 toolset & data biedt inzichten en resultaten die normaal gesproken alleen zijn weggelegd voor dure high-end oplossingen.

Turn-key oplossing

Zeer eenvoudige bediening. Integreert naadloos in bestaande systemen.

Optimalisatie van resultaten en feed op Vergelijk.nl

Vergelijk.nl hanteert een vast cpc bedrag per categorie. Het rendement van de advertenties is dus afhankelijk van de categorie, de conversie en de marge. Wanneer je de exacte kosten en opbrengsten weet – per product en per categorie – kan je met de juiste rules een hele winstgevende campagne draaien op Vergelijk.nl.

Daarnaast is het essentieel om een optimale feed aan te leveren, waardoor je opvalt op Vergelijk en waardoor de conversiekans stijgt.

Adhouse7 weet precies wat nodig is om het maximale rendement uit Vergelijk.nl te halen. Wij hebben unieke data en tooling zodat je dit zelf kunt doen. We kunnen je helpen om dit in je bestaande systemen te integreren, zodat je hier meteen van profiteert. 

Adhouse7 is eerste Gold Marketing Partner van Vergelijk.nl

“Voor Vergelijk.nl is het belangrijk om te weten dat het verkeer dat wij voor klanten genereren ook daadwerkelijk goed wordt geattribueerd. Zo kunnen wij onze klanten helpen om hun ROAS doelstellingen te halen. Daarnaast is het belangrijk voor ons dat we er zeker van zijn dat onze klanten weten hoe ze de kwaliteit van een datafeed kunnen verbeteren en op welke manier je het beste een campagne kunt optimaliseren. Al met al voor ons reden genoeg om Adhouse7 als eerste Gold Marketing Partner te benoemen.”

Joris Verwater

CMO, Vergelijk.nl

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!