CPC kanalen

Profiteer van onderstaande CPC kanalen met gegarandeerd rendement!

Google Shopping

Profiteer van een extra CSS met gegarandeerd rendement. 

Verbeterde online zichtbaarheid
Door meer dan één CSS partner te gebruiken, vergroot je jouw bereik en zichtbaarheid in Google Shopping. Elke CSS partner kan een andere groep klanten aanspreken of op verschillende tijden van de dag bereiken, waardoor jouw producten op meer momenten aan potentiële klanten worden getoond.

Concurrentievoordeel
Het gebruik van meerdere CSS partners kan leiden tot concurrentievoordeel, omdat je hierdoor toegang hebt tot verschillende veilingen. Dit kan resulteren in betere posities voor jouw advertenties, meer klikken en meer conversies.

Spreiding van risico’s 
Als je afhankelijk bent van slechts één CSS partner en deze partner stopt met adverteren of de toegang tot Google Shopping verliest, kan dit aanzienlijke gevolgen hebben voor jullie bedrijf. Door meerdere CSS partners te gebruiken, kun je jouw risico’s spreiden.

Vergelijk.nl

Nederland & België
Vergelijk.nl is een van de grootste vergelijkingssites van Nederland met een focus op veel categorieën. Het kanaal biedt consumenten de mogelijkheid om producten te vergelijken op basis van prijs, specificaties en beoordelingen van andere gebruikers.

Duitsland
Eén van de nieuwe kanalen van Vergelijk.nl is BesteKauf.de. De Duitse vergelijkingssite bestaat nu meer dan twee jaar en timmert hard aan de weg om een van de grotere vergelijkingssites van Duitsland te worden.

Finland & Zweden
Vergelijk.nl heeft twee vergelijkingssites in Scandinavië namelijk, Vertaa.fi en Varusok.se. Door het grote bereik van beide sites kun je op een vrij makkelijke manier je omzet verhogen in beide landen.

Marktplaats

Goed opgebouwde advertenties
Om het aantal kliks op Marktplaats te beperken en consumenten zo snel mogelijk uit te laten klikken naar de webshop, moet de advertentie op Marktplaats goed zijn opgebouwd en de juiste content hebben.

Groot bereik
Marktplaats heeft meer dan 8 miljoen bezoekers per maand. Dit betekent dat je advertentie een groot publiek kan bereiken.

Ga voor het beste resultaat
Adhouse7 heeft een jarenlange en intensieve samenwerking met Marktplaats. Hierdoor zijn wij in staat om de beste resultaten te halen voor onze klanten.

Idealo

Grootste vergelijkingssites van Duitsland
Idealo is de vergelijkingssite in Duitsland. Met meer dan 10 miljoen bezoekers per maand bereik je via Idealo een groot publiek. Daarbij wekt het vertrouwen bij de Duitse consument wanneer je als website op dit kanaal actief bent.

Jouw producten op Idealo
Door de strenge criteria van Idealo kan het tijdrovend
zijn om je website aan te sluiten, door onze ervaring kunnen wij je snel en efficiënt begeleiden.

Bing Shopping

Vergroot je online zichtbaarheid
In Nederland wordt Bing Shopping nog weinig gebruikt, wat kansen biedt vanwege de lagere concurrentie ten opzichte van Google Shopping. Dit maakt Bing shopping een goede aanvulling op je marketing mix, met als gevolg een mooi omzetstijging.

Kieskeurig

Kieskeurig.nl stelt gebruikers in staat om verschillende producten te vergelijken op basis van specificaties, prijzen en reviews van andere gebruikers. Dit helpt consumenten om een weloverwogen aankoopbeslissing te maken.

Kieskeurig.nl heeft een goede reputatie als betrouwbare bron voor het vergelijken van prijzen en productinformatie.

Neem contact op

info@adhouse7.com

Keulschevaart 19 3621 MX Breukelen The Netherlands

Begin direct

Wil jij zo snel mogelijk ontzorgd worden zonder dat je het gevoel hebt dat je er te veel geld voor betaald? Neem dan contact met ons op.