Werkwijze

Adhouse7 biedt jou een gegarandeerd rendement op je CPC
kanalen zoals: Google Shopping CSS, Bing, Vergelijk.nl, Kieskeurig, Marktplaats en Idealo. Hieronder lees je in vijf simpele stappen wat we voor jou kunnen doen.

 

De Adhouse7 stappen naar extra omzet

1. Kennismaking

Tijdens het eerste gesprek vertel jij ons waar je behoefte aan hebt, samen kijken we hoe we online marketing inzetten om jouw doelstellingen te behalen. 

2. Voorstel

Op basis van jouw behoeften en huidige performance maken onze specialisten een inschatting wat we voor je kunnen betekenen. Ben je het eens met ons voorstel, dan start onze samenwerking.

3. Klaar voor de start

Na een akkoord, gaan we alles technisch voor je
inrichten. Wij zijn vanaf nu het contact voor de datafeeds en de facturatie met de kanalen. Je ontvangt in het vervolg nog maar één factuur.

4. Optimaliseren

Zodra jullie producten op zoveel mogelijk kanalen zichtbaar zijn, gaan onze specialisten voor je aan de slag om de afgesproken doelstelling te behalen.

5. We houden contact

Ons team zal regelmatig contact met je opnemen om de resultaten te bespreken en eventuele doelstellingen aan te passen wanneer nodig. Adhouse7 staat voor jou klaar.

Neem contact op

info@adhouse7.com

Keulschevaart 19 3621 MX Breukelen The Netherlands

Begin direct

Wil jij zo snel mogelijk ontzorgd worden zonder dat je het gevoel hebt dat je er te veel geld voor betaald? Neem dan contact met ons op.