Referenties

Je kan natuurlijk geloven wat wij zeggen, maar niets is zo overtuigend als reviews van onze tevreden klanten. Lees hieronder hoe het is om met Adhouse7 samen te werken.

“We zijn erg tevreden over Adhouse7. Ze zijn betrouwbaar, goed bereikbaar en ze kunnen sparren van strategie tot operatie. Bij hen hoef je niet bang te zijn je een cashcow wordt.”

 

Elmer Noorman, Senior Online Advertising Specialist

“De samenwerking met Adhouse7 verloopt vlekkeloos. Aanvankelijk hebben ze ons ondersteund bij het opzetten van een dashboard via Google Datastudio. Later hebben ze het volledige beheer van ons account op Vergelijk.nl op zich genomen. We adverteren zowel op het platform van Vergelijk.nl als via Google met Vergelijk als CSS partner. Dankzij de ROAS-garantie van Adhouse7 hoeven we ons geen zorgen te maken over het dagelijkse beheer van ons account, wat ons de vrijheid geeft om ons op andere werkzaamheden te concentreren.”

 

Yarrik van Breukelen, Product Owner Ecommerce

“Adhouse 7 is voor Plein een erg waardevolle partner voor het genereren van omzet uit verschillende CPC kanalen.
Door de kennis en ervaring helpen ze ons de doelen te bereiken.”

Jesper Coenen, Online Marketeer

“Namens Warentuin willen we onze waardering uitspreken voor jullie indrukwekkende diensten, vooral de verbeteringen in onze Google Shopping-campagnes.
Het Adhouse 7-team heeft onze specifieke behoeften begrepen en efficiënt gecommuniceerd. Ze hebben onze productvermeldingen en advertenties geoptimaliseerd, wat heeft geleid tot hogere klikfrequenties, conversiepercentages en verkoopgroei.
De samenwerking met Adhouse 7 was een waardevolle investering voor Warentuin, en we kijken uit naar voortzetting van onze samenwerking.”

Eva Plasschaert, Afdelingshoofd marketing

“We zijn vanuit Etrias in de korte termijn die we nu samenwerken met Adhouse overtuigt geraakt van hun mogelijkheden om een stevige omzet groei neer te zetten tegenover een gewenste ROAS, en daarmee stellen ze ons in staat om te ontwikkelen op kanalen en landen waar dit in eerste instantie niet zo soepel liep. Daarnaast gaat dit ook nog eens samen met een prettige, en duidelijke communicatie en wij zien het echt vanuit beiden kanten als een samenwerking. Kortom, zeer tevreden en we zouden het dan ook aan iedereen behalve onze concurrenten aanraden.”

Sam Schut, Senior Online Marketing Specialist

“Adhouse7 bezorgt ons veel omzet doormiddel van een ROAS afspraak. Dit zorgt ervoor dat wij geen omkijken hebben voor bepaalde advertentiekanalen. Ook is de communicatie erg fijn. Als er vragen zijn of iets niet goed gaat kan je gelijk iemand spreken om dit te bespreken. “

 Gino Janzsen, Owner Kicksshop.

“Adhouse7 neemt ons al het werk van CPC kanalen als Vergelijk en Bing uit handen. We hebben fijn contact over onze doelstellingen en ze helpen ons deze doelen te behalen. We hebben maandelijks een duidelijk overzicht van de resultaten en door de juiste koppelingen komen deze ook terug in onze dashboarding. Het scheelt ons veel tijd en zorgt voor een mooi extra omzetkanaal.”

Jeroen Kwekel, CTO

”Adhouse7 heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn door onze kleine CPC kanalen op een effectieve manier te beheren, wat heeft geresulteerd in duidelijke, positieve veranderingen. De transparante en effectieve communicatie met het team van Adhouse7 heeft de samenwerking soepel laten verlopen. De zichtbare groei en verbeteringen in onze campagnes zijn een direct gevolg van hun expertise en betrokkenheid. Wij zijn zeertevreden over de service van Adhouse7 en bevelen hen dan ook aan voor hun uitstekende
beheer en communicatie.”

Wesley van Bommel, Head of recommerce

Neem contact op

info@adhouse7.com

Keulschevaart 19 3621 MX Breukelen The Netherlands

Begin direct

Wil jij zo snel mogelijk ontzorgd worden zonder dat je het gevoel hebt dat je er te veel geld voor betaald? Neem dan contact met ons op.